pOsły z wiejskiej robią wszystko aby utrudnić życie kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ad225
    Drive
    • 2010
    • 79

Napiszę więcej. Robert z tego, co pamiętam ma 3 tłumiki
  • ahmed799
    RS
    • 2009
    • 6871
    • Ford

Już masowa fala fotoradarów nie wystarczy. Jak to przejdzie będziemy musieli zapisywać kiedy, gdzie i kto prowadził nasze auto.

филип
    Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2009
      • 10917
      • Fiat

ahmed799, "Pierwszy to kurs z bezpieczeństwa ruchu drogowego, który za 200 zł można przejść w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego"....chyba im się pomyliło, to kosztuje ponad 300 zł

Komentarz

• piramida
        RS
        • 2009
        • 12222
        • Superb III (3V3)

ahmed799, nagle wszyscy wpadli na pomysł że kierowcy są idealnymi kozłami ofiarnymi do ściągania haraczu bo nawet jak wszyscy zaczną jeździć przepisowo to spadnie drastycznie przychód a tak nie może być, za rok okaże się że taki Rostowski czy inny debil założy że w budżecie państwa ma się znaleźć nie 1.5 miliarda zł a np 2 czy 3 miliardy z mandatów i co wtedy?
        Będą wymyslać cuda aby tylko wykraść każda złotówkę z naszych kieszeni, kiedyś jak ktoś przekraczał 10 czy 15km/h dopuszczalną prędkość to nie musiał się bac że mu przyjdzie fota, teraz przekroczysz 4-5km/h i juz dostaniesz mandat, co stego że najniższy ale kase mają :!:

A bezpieczeństwo? Jakie tam bezpieczeństwo, chuj że przy szkołach nie ma odpowiednich zabezpieczeń, chuj że ludzie mieszkający w mieścinach przy ruchliwych drogach nie mają jak przejśc na drugą stronę jezdni, cięzko wybudowac kładkę...

By żyło się lepiej :evil:
        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• sew1981
          RS
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2009
          • 10917
          • Fiat

piramida, dobrze prawisz

Komentarz

• piotrek_os
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 8160
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ahmed799, pora wygonić juz tych wiecznych posłow - zeby odczuli jak się zyje i funkcjonuje w POlsce - tylko dziady wskakuja na listy wyborcze na piersze miejsca i znów są przy korycie. I ani im w głowie zmieniac zasady wyborów - taka niby demokracja....
            Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• r2r
              RS
              • 2008
              • 4720
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

piotrek_os, odstrzelić skurwysyństwo bo nie odspawasz od stołka w żaden inny sposób.
              Artur

Komentarz

• Eidos71
                RS
                • 2011
                • 2050
                • Octavia II (1Z3)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

r2r - po tym kliencie, który chciał wysadzić Wiejską, jest taka nagonka na groźby wobec (p)osłów, że uważaj trochę na to, co piszesz w Necie - zaraz będziesz miał wizytę panów z BOR, lub ABW... A swoją drogą - popieram w całości Twoje "słowa" :diabelski_usmiech
                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• kiki
                  Rider
                  • 2010
                  • 359

Panowie, przecież mamy (my kierowcy) największy elektorat jaki jest mozliwy. Trzeba się przemęczyć jeszcze ze 2 lata i pokazać im gdzie jest ich miejsce

Komentarz

• westwi78
                    RS
                    • 2008
                    • 2940

Zgadzam się, z tym że to już kolejny temat o tym samym...

Komentarz

• kiki
                      Rider
                      • 2010
                      • 359

a co nam zostaje jak tylko narzekać

Komentarz

• piotrek_os
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 8160
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://superauto24.se.pl/auta-gwiazd...to_299586.html a taki bedzie się śmiał.....

Komentarz

• Deco
                          Rider
                          • 2008
                          • 612

Zamieszczone przez kiki
                          Panowie, przecież mamy (my kierowcy) największy elektorat jaki jest mozliwy. Trzeba się przemęczyć jeszcze ze 2 lata i pokazać im gdzie jest ich miejsce
                          Takie pitolenie a jak przyjdzie do głosowania to i tak większość na PO zagłosuje bo wybierze mniejsze zło :evil:

Komentarz

• piotrek_os
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 8160
                            • Octavia II (1Z3)
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Deco

Takie pitolenie a jak przyjdzie do głosowania to i tak większość na PO zagłosuje bo wybierze mniejsze zło :evil:
                            a który rzad tak łupił polaków? A kierowcy to juz niezle po dupie dostaja pod kazdym wzgledem.

Komentarz

• r2r
                              RS
                              • 2008
                              • 4720
                              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez Deco
                              Zamieszczone przez kiki
                              Ja napewno nie. Nigdy nie byłem fanem tej kapeli i juz nigdy nie zostanę.

Zamieszczone przez Eidos71
                              r2r - po tym kliencie, który chciał wysadzić Wiejską, jest taka nagonka na groźby wobec (p)osłów, że uważaj trochę na to, co piszesz w Necie - zaraz będziesz miał wizytę panów z BOR, lub ABW... A swoją drogą - popieram w całości Twoje "słowa" :diabelski_usmiech
                              Nie wiem czy goście zdają sobie sprawę z tego że jak będą cisnąć ludzi, to znajdzie się kolejny który będzie próbował. Jednemu w Łodzi udało się PISowca załatwić. Wkurwiony i zdesperowany człowiek jest w stanie posunąć się do ostateczności.
                              Artur

Komentarz

• Deco
                                Rider
                                • 2008
                                • 612

piotrek_os, mi tego tłumaczyć nie musisz, ale mimo, że wszyscy to wiedzą w jaki sposób wygrał wybory PO

Komentarz

• kiki
                                  Rider
                                  • 2010
                                  • 359

Z własnej obserwacji zauważyłem, że za PO są osoby najczęściej zamożne, które już są ustawione życiowo i po prostu się im dobrze wiedzie. Mój znajomy kolega, który już swojego się dorobił popiera ślepo działania PO:
                                  - podniesiony Vat- on na to, że musi tak być żeby ratować gospodarkę
                                  -wiek emerytalny w góre- wg niego też dobrze bo ludzie i tak najczęściej pracują na emeryturze itp

Mój ojciec- ma 56 lat, ostatnio pracował jako konserwator/palacz w urzędzie pracy (z zawodu ślusarz/tokarz/spawacz), we wrześniu został zwolniony z racji cięć. No ok - zdarza się - zawsze coś tam w domu dorabia (ma prywatny warsztat)- ale roboty coraz mniej dla drobnych ślusarzy. Gdy dzwoni po ogłoszeniach do pracy to jak usłyszą wiek to każdy psioczy i konczy rozmowę...
                                  I co musi teraz zrobić? Sąsiąd mający kilka autobusów zarejestrował ojca jako mechanika, ojciec musi odrabia mu zusy itp i co zostanie ma dla siebie. Tak będzie czekał jeszcze ok roku żeby iść na jakiś tam zasiłek przedemerytalny czy coś tam. A potem musimy wszyscy kłaść kase na człowieka, który chce pracować ale nie ma mozliwości....

Komentarz

• bishop
                                    L&K
                                    • 2012
                                    • 1430

Zamieszczone przez r2r
                                    piotrek_os, odstrzelić skurwysyństwo bo nie odspawasz od stołka w żaden inny sposób.
                                    A co to za mowa nienawiści... jeden telefon i w najlepszym przypadku będziesz sprzątał psie kupy w parku przez kilka godzin dzienie ,z antykomorem w ramach prac społecznym ...w najlepszym przypadku. Chcesz sprawdzić ?

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

kiki, dzisiaj wyczytałem że osoby przechodzące na emerytury w wieku 67lat i zarabiające średnią krajową bedą otrzymywać emeryturę rzędu 1200-1300zł gdzie osoba na rencie o 10 lat młodsza otrzyma około 1800zł :!:
                                      Wniosek z tego taki że wiele osób bedzie kombinować z rentą i dostana 1800 miesięcznie niż pracować do usranej śmierci i otrzymywać 1200zł :evil:

Teraz Polska....
                                      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• piotrek_os
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 8160
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez bishop
                                        Zamieszczone przez r2r
                                        [b]odstrzelić skurwysyństwo bo nie odspawasz od stołka w żaden inny sposób.
                                        A co to za mowa nienawiści... jeden telefon i w najlepszym przypadku będziesz sprzątał psie kupy w parku przez kilka godzin dzienie ,z antykomorem w ramach prac społecznym ...w najlepszym przypadku. Chcesz sprawdzić ?
                                        nie ładnie tak kolege straszyć.....czasy "pewnych służb" juz mineły :evil: Choć pewnie jacyś ochotnicy by się znależli.....

Komentarz

• dato
                                          L&K
                                          • 2012
                                          • 1431

Zamieszczone przez piotrek_os
                                          Zamieszczone przez r2r
                                          [b]odstrzelić skurwysyństwo bo nie odspawasz od stołka w żaden inny sposób.
                                          nie ładnie tak kolege straszyć.....czasy "pewnych służb" juz mineły :evil: Choć pewnie jacyś ochotnicy by się znależli.....
                                          Popieram. Bishop, niezależnie od tego jakie masz poglądy to przeginasz pałę. A Twoje "straszonko" jest śmieszne, nie groźne.

Komentarz

• r2r
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 4720
                                            • BSE 1.6 MPI 102 KM

bishop, no comment. Pozbawiłeś mnie chęci na jakąkolwiek polemikę czy dialog i natchnienia na ripostę

PS: Ciekawe że moja wypowiedź wisiała cały dzień, a pół godziny po Twojej reakcji "nagle" jorgnął się admin i dostałem warn, specjalisto od telefonów.
                                            Artur

Komentarz

• sosna1
                                              Rider
                                              S_OCP Member
                                              • 2007
                                              • 463
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BGU 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez r2r
                                              bishop napisał/a:

:Bojesie: :czerwona: :czerwona:-powstrzymałem się od komentarza bo jeszcze "kolega"by mi te kupy załatwił.
                                              Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

• Eidos71
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2050
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Widać czasy, gdy działali "społeczniacy" mogący załatwić nieostrożnemu obywatelowi "to, czy tamto" (np. wizytę smutnych panów, lub jakiś wyrok skazujący - np. zbieranie kup) nadal nie minęły... Tylko szyldy nie są już tak widoczne :diabelski_usmiech Ot - polska "demokracja"...
                                                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                                                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• kmink
                                                  L&K
                                                  • 2007
                                                  • 1360
                                                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez piramida
                                                  kiki, dzisiaj wyczytałem że osoby przechodzące na emerytury w wieku 67lat i zarabiające średnią krajową bedą otrzymywać emeryturę rzędu 1200-1300zł gdzie osoba na rencie o 10 lat młodsza otrzyma około 1800zł :!:
                                                  Wniosek z tego taki że wiele osób bedzie kombinować z rentą i dostana 1800 miesięcznie niż pracować do usranej śmierci i otrzymywać 1200zł :evil:

Teraz Polska....

Moja mama jest na rencie, całkowicie nie zdolna do pracy...ok 700zł renty....mój ojciec ex górnik 1400zł emerytury...
                                                  Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                                  https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                                  www.dpfserwis.pl

Komentarz

Pracuję...